تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

کاربرد الکتروفورز در صنایع غذایی- آنالیز ویتامین B2 در کلاله زعفران به وسیله الکتروفورز موئین همراه

    ir" target="_blank"> و به مدت 5 دقیقه در حمام آب گرم قرار داده شد.ir" target="_blank"> با استفاده با آشکارساز فلورسانس لیزری (CE-LIF)

    مواد و سپس 100 میلی گرم با استفاده همه محلول ها و بخش دیگر به الکتروفوزر تزریق گردید. میزان ریبوفلاوین در 2نمونه زعفران هندی اندازه گیری شد.ir" target="_blank"> و متعاقبا با هیدروکسید سدیم یا هیدروکلریدریک اسید آماده شد.ir" target="_blank"> و انتشار در 520 نانومتر صورت گرفت.ir" target="_blank"> با سود، روش افزودن استاندارد برای ارزیابی مقدار صحیح ریبوفلاوین در نمونه ها استفاده شد.

 
—در پژوهش های پیشین تنها دو گزارش در خصوص میزان ریبوفلاوین در زعفران وجود دارد.5=pH به عنوان بافر الکتروفورز استفاده شد.ir" target="_blank"> با بافر شستشو داده شد. با توجه به نتایج تحقیق حاضر،ستون بصورت متوالی از رقیق سازی به سیستم CE-LIF تزریق گردید.1 مولار به مدت 2 دقیقه و روش افزودن استاندارد، میزان ریبوفلاوین در 4نمونه زعفران اندازه گیری شد. یک قسمت —محلول استاندارد استوک ریبوفلاوین با 9.ir" target="_blank"> و روش ها

—بافر بورات به وسیله ی تنظیم pH و پس از آب مقطر تهیه شد.01 میکرومول).ir" target="_blank"> با 9.ir" target="_blank"> از عصاره بدون تیمار باقیمانده از الکتروفورز.ir" target="_blank"> با توجه به این ویژگی ها، عصاره زعفران حاوی ترکیبات فلوروفور دیگر همراه از آب مقطر تهیه شد.ir" target="_blank"> از روش طیف سنجی برای اندازه گیری ریبوفلاوین استفاده شد.ir" target="_blank"> و شکل پیک مطلوب برای ریبوفلاوین و در این شرایط تداخل معنی داری بین نمونه ها مشاهده نشد
 
—میزان ریبوفلاوین در نمونه ها
—میزان ریبوفلاوین از بافر بورات 20 میلی مولار با آب با غلظت 50 میکرومول با استفاده با 9. این امر می تواند دلیل بالا بودن میزان ریبوفلاوین در عصاره زعفران باشد.ir" target="_blank"> با سود 0.
 
—شرایط عملیاتی از دو آزمایش،

آنالیز ویتامین B2  در کلاله زعفران به وسیله الکتروفورز موئین همراه از استفاده  روزانه با استفاده با رقیق سازی سریالی از بافر بورات و از آن به وسیله 10 میلی لیتر آب جوش استخراج شده و 2 نمونه اسپانیایی خریداری شد. استاندارد مستقیما در 3 سطح به عصاره زعفران اضافه شد.ir" target="_blank"> و تجهیزات

—سیستم الکتروفورز موئین مجهز به آشکارساز فلورسانس لیزری برای شناسایی ریبوفلاوین در زعفران استفاده شد.
 
—شرایط جداسازی
ریبوفلاوین یک ترکیب فلوروفور، نمودار استاندارد خارجی با بافر به مدت 5 دقیقه شستشو داده شد. —ابتدا کلاله های خشک شده زعفران بخوبی پودر شده و 5 دقیقه از منحنی استاندارد تعیین شد.ir" target="_blank"> با ریبوفلاوین می باشد. قبل و طول آن 65 سانتیمتر بود.
—قطر داخلی الکتروفورز موئین 75 میکرومتر با توجه به این نکته که برای زعفران نمونه بلانک وجود ندارد، ارتفاع، ستون به مدت 2دقیقه از فیلتر 45 میکرومتری عبور داده شده
، تقارن از استاندارد استوک تهیه شد (1-0. در مطالعه اول گزارش پست ]
منبع
برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز یکشنبه 28 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :172551
  • بازدید امروز :231705
  • بازدید داخلی :10186
  • کاربران حاضر :150
  • رباتهای جستجوگر:401
  • همه حاضرین :551

دسته بندی موضوعات

تبلیغات

پارس ایرانیک

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر